vrijdag 14 juli 2017

Wie niet rijk is moet slim zijn :)

Omdat wij geen onbeperkt budget hebben en nog veel te doen hier, hou ik hier in de buurt ebay.kleinanzeigen in de gaten. Dat is een soort lokale marktplaats (zonder de irritante advertenties). Zo kwam ik gisteren een advertentie tegen van iemand die een redelijke hoeveelheid glazen bouwstenen gratis aanbood, wow!


Na even overleggen met Maarten bleek dat wij die inderdaad goed kunnen gebruiken en vandaag haalde ik ze op. Wat fijn! Hij gaf aan dat hij dacht dat niemand het nog wilde hebben, maar dat zijn oude vader er op stond dat hij het niet weggooide maar dat het iemand nog van pas kon komen. Had zijn vader toch gelijk, goed voor ons.

Ik had voor de aanbieder wel wat meegenomen, wat dingen uit de tuin o.a. courgette en een potje jam wat ik toevallig gisteren gemaakt had. Dat viel bijzonder in de smaak, fijn.. want dat is altijd maar een gok ;)


De stenen gaan hier goed van pas komen. Onder andere in Maarten zijn werkkamer waar hij een dichtgemetseld raam weer in volle glorie wil herstellen. Hier wil je natuurlijk iets inzetten wat je niet makkelijk intikt om diefstal te ontmoedigen, de stenen komen hiervoor super van pas. En waarschijnlijk zullen er ook een aantal in ons toekomstige kippenhok gebouwd worden.

Laatst had ik ook al zo'n geluk....

Ik had in de tuin bamboestokken nodig maar besloot ze niet te kopen en het af te wachten, uiteindelijk heb ik een behoorlijke hoeveelheid kunnen krijgen in ruil voor wat tomatenzaden! Nu heb ik voor de komende jaren genoeg bamboestokken, en kan ik weer vooruit. Want die stokken komen altijd van pas.

Heel veel!

 Zo zie je, alles wat je nodig hebt is er al. Het moet alleen nog zijn weg naar je vinden!

4 opmerkingen:

  1. Zo mee eens! vrgrt Marle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het geeft zo'n voldoening van beide kanten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk dat heeft veel voldoening om het zo te vinden en voor de gene die iemand anders gelukkig maakt ook. Zo heb ik bijna alles 2e hands voor onze kleine meid kunnen krijgen. Was echt heerlijk de cijfertjes onder aan de streep.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo scharrelen wij ook vanalles bij elkaar. Zeker als dingen geen haast hebben loont het erg om bijv mp in de gaten te houden!

    BeantwoordenVerwijderen