vrijdag 25 december 2015

Fijne kerst en lieve cadeaus

Allereerst wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst wensen! Wij doen hier lekker rustig aan en zijn de eerste en tweede kerstdag lekker samen thuis, heerlijk. Eigenlijk is het gewoon een extra lang weekend met lekker veel luie tijd voor elkaar en hier en daar wat lekkers, perfect voor ons!

Gisteren was ik (Maarten bleef thuis, had andere dingen te doen) in Nederland om Kerstavond bij mijn ouders te vieren, maar dan s' middags omdat dat minder vermoeiend is :) Dat was erg gezellig, ik ben blij dat er in mijn familie niet moeilijk gedaan word over dingen die op een bepaalde manier horen. Omdat mijn broertje en ik beide niet echt in de buurt wonen was het makkelijker om het dit jaar overdag te vieren, dus wij hebben lekker gebruncht en bijgekletst samen.

Thank you very much guys!!
Wij hadden ook nog bericht gekregen dat er een cadeau voor ons zou liggen in onze oude woonplaats, aangezien ik daar toch langs kwam haalde ik dat gelijk even op. Het kwam van onze lieve vrienden uit Taiwan, een soort alternatief kerstpakketje. Heel erg leuk en lief!! Ik ben echt gek op Taiwanese thee, die is echt zo lekker! Veel betere kwaliteit als wat je hier kunt kopen, ik kan niet wachten om deze soort te proberen. En natuurlijk 's werelds dunste koekjes, lekker! Ben wel benieuwd wat voor saus er in het potje zit, kan helaas de verpakking niet lezen :).

Doordat ik in mijn oude woonplaats was kon ik gelijk even bijkletsen met een andere goede vriend die ik al een tijdje niet gezien had wat ook erg leuk was. Altijd fijn om vrienden te zien, zeker als je duidelijk ziet dat het goed met ze gaat :)


En toen ik thuis kwam wachtte er nog een verassing, aan de deur hing een cadeautasje met lekkers erin. Het bleek van een van onze buren een aantal huizen verderop, die wij gratis onze garage laten gebruiken. Het was een kleine attentie als blijk van hun dankbaarheid, heel lief, lekker en onverwacht.

Ik was wel doodmoe na zo'n drukke dag, maar het was enorm leuk en gezellig. En gelukkig heb ik nu de tijd om weer even bij te komen, ik hoef pas maandag weer te werken. Gelukkig maar drie halve dagen en daarna heb ik ook vakantie tot 10 januari, heerlijk!

8 opmerkingen:

 1. Fijne en rustige dagen gewenst en een voorspoedig 2016.
  Geniet van de rust die er nu nog is, volgend jaar wordt alles anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, 2 verrassings(kerst) pakketjes. Die zien er gezellig uit. Fijn dat je even naar je ouders kon en je broer kon zien en even weer met veel mensen kon bij kletsen. Klinkt als een gezellige dag. Jullie ook heel fijne feestdagen. En heerlijk dat je bijna vakantie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met de kerstdagen! ���
  Groetjes Thimo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke cadeautjes en fijn van de vrije dagen en leuke gesprekken met lieve mensen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne dagen! Heerlijk om zo even bij familie te zijn, en zo onverwacht verwend te worden. Geniet er van!
  BespaarBalans / www.bespaarbalans.nl

  BeantwoordenVerwijderen