dinsdag 21 november 2017

We leven nog!

Hoog tijd voor een update, ik heb mij hier al 2 maanden niet laten zien! Het gaat goed hier, heel goed. Maar we zijn gewoon druk druk druk. Vera is inmiddels anderhalf en een enorm handenbindertje. Ik loop de hele dag achter d'r aan en op d'r te letten, ze klimt overal op, moet alles zien en moet overal aanzitten. Leuk....maar vermoeiend.

En het 'gewone' leven gaat ook door, zo wil ik eens wat in de tuin doen, dan 'moet' er wat in huis gepoetst of opgeruimd worden, komt er bezoek, wil ik op bezoek, moet er weer gewassen worden. Ik vraag mij af hoe ik ooit tijd had om te werken :)

Helpen :D

Maarten is nog druk aan het werk, dit zijn de laatste maanden dat hij fulltime werkt. Over ongeveer 4 maanden ga ik weer part-time aan het werk en dan gaat hij minder werken, ik vind het wel spannend maar ik vind  het ook heel goed. Ik denk dat het echt goed is voor Vera en Maarten en hun band. Het is luxe dat het kan, hoewel wij natuurlijk ook minder verdienen door deze keuze. Maar het is het ons echt waard. Ze is maar 1 keer klein en het gaat zo snel!

Ik binnenkort weer wat meer schrijven, tot die tijd... bedankt voor jullie bezorgdheid :)

17 opmerkingen:

 1. Jullie dochtertje is op die 2 maanden tijd zoveel veranderd : 't is een echt peutertje geworden..... Zo'n volle haardos, mijn kleindochter van drie heeft een pak minder haartjes....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt ze is echt een peuter, rond rennen en ontdekken. Nu echt echt geen baby meer :)

   En de haren laten we nu weer wat groeien, voorlopig.

   Verwijderen
 2. Wat gaat het hard inderdaad en groot gelijk dat Maarten straks wat minder gaat werken. Deze tijd krijg je niet meer terug en het is zo leuk ook en duurt maar zo kort voor je gevoel (achteraf dan he...).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik miste je berichtjes al.
  Ik ben blij te horen dat het goed met jullie gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat 'n heerlijk kindje! Onze pompoenenoogst was dit jaar niet zo groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn om weer wat van jullie te lezen! En wat is Vera groot geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om even een update weer te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk weer wat over jullie te lezen! Ik bedacht me vanmorgen bij het opstaan dat ik je hier zou gaan vragen hoe het met jullie gaat. :). En daar was je zelf al! Blijf lekker genieten van dit alles.. 1x per 2 maanden een update is al mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk dat alles goed is met jullie en wat een mooie meid is ze maar je ziet zo een echt sloebertje ze kan niet wachten om de wereld te ontdekken !! ja geniet er maar van mijn kleinste word al 15j mijn kerstkado-tje hij is al groter dan ik en mijn kleine meisje werd al 20j dus geniet want het zo vlug voorbij ! lieve groet Jezebelle uit Vlaanderen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en fijn weer wat van je te horen.
  Is altijd apart om te lezen hoe iedereen een grote verandering in zijn leven ervaart. Nu ik gepensioneerd ben vraag ik me ook wel eens af hoe ik ooit de tijd had 45 jaar lang om te werken.
  Kom nog steeds tijd te kort, en de tijd gaat steeds sneller.
  Geniet maar van alles. Al plannen voor een tweede?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee! Hoe leuk we het ook vinden, wij willen zeker geen tweede. Ben ook blij dat ik geen hormonale verstandsverbijstering heb gekregen en daardoor van gedachten veranderd ben ;)
   We hebben het gezellig zo en het voelt compleet.

   Verwijderen
 10. Dank voor je bericht, geniet er van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijk grietje en druk met een kleintje klinkt voor alle moeders bekend. Geniet lekker en heerlijk dat jullie het zo kunnen regelen dat jullie allebei thuis kunnen zijn voor de kleine meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb je blog elke week bezocht en dacht, het komt vast wel goed daar!
  Ik weet hoe het is met die kleintjes, druk druk druk!
  Leuk dat het reilen en zeilen verder wel goed gaat en volgens mij geniet je er gewoon ook teveel van om iets anders te doen dan dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn om weer wat te lezen over jullie - "leven in de brouwerij" zal er wel genoeg zijn met zo'n kleintje. - wordt vervolgd?-

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk hoor! Jouw kleine meid gaat je vast snel helpen bij alle klusjes.
  Verder verheug ik mij op de cijfers die in januari komen, altijd benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen