zondag 8 november 2015

Zijn gangetje

Wij zijn hier lekker rustig aan aan het doen dit weekend, en dat hebben wij ook wel verdiend :)
Ik ben afgelopen week weer aan het werk gegaan en dat is redelijk goed gegaan. Ik merk wel dat ik gewoon niet meer zo fit ben als ik voor mijn zwangerschap was. In de loop van de werkdag krijg ik hoofdpijn en heuppijn, ik doe dus mijn best om wat rustiger aan te doen maar ik merk dat dat niet echt mijn ding is. Maar elke dag gaat het een beetje beter.

Sinds een paar dagen hebben wij onze zwangerschap ook wereldkundig gemaakt, en al een paar lieve kaartjes ontvangen. Ik weet dat de aankomende opa's en oma's heel erg blij zijn dat ze hun mond niet meer hoeven te houden, want dat was wel heel moeilijk :) En nu ik mijn 14e week in ga hoop ik eigenlijk ook meer energie te krijgen en mij beter te gaan voelen, aangezien iedereen mij dat beloofd heeft.En de meerderheid van de mensen heeft altijd gelijk natuurlijk.

Inmiddels slapen wij al een kleine week prinsheerlijk in de nieuwe slaapkamer, en vandaag zetten wij nog even wat puntjes op de I zodat dat ook grotendeels in orde is. Ondertussen is Maarten nog bezig met andere projecten hier in huis waar wij nog niet aan toe gekomen zijn en ik vind het heerlijk om te zien hoe alles een beetje af word. Ik verheug mij al helemaal op het neerzetten van de kerstboom dit jaar, we hebben namelijk lekker veel ruimte nu. Ik weet al helemaal waar hij moet komen :)


7 opmerkingen:

 1. Heerlijk, een huis dat steeds gezelliger wordt en dat straks een warm thuis zal zijn voor jullie baby. Kan me goed voorstellen dat je zin hebt om straks de kerstboom neer te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks kleine ongemakken niet vergeten te genieten van je zwangerschap.
  Het gaat zo snel. Die pijnen in je heupen komen misschien van bekkenpijn, er moet wat ruimte komen overal dus alles zet langzaamaan een beetje uit Geniet van deze tijd in je "nieuwe" huis. Fijne dag, groetjes Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet lekker van je zwangerschap en iedere vrouw voelt zich weer anders hoor dei 9 maanden dus trek je niet teveel aan van alle verhalen .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja heerlijk nu die donkere maanden vorderen om je lekker klaar te maken voor de feestdagen. Die sfeer maakt mij ook altijd zo blij. En dan heerlijk knus binnen zitten als buiten de kou rondwaart =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kwam toevallig dit blog tegen, geschreven door een slimme mevrouw die veel weet over babietjes en bevallen. Ik heb geen idee; misschien is het véél te veel informatie voor bij een eerste zwangerschap, maar zelf vind ik het heel interessant om te lezen dus ik dacht: ik deel hem toch even: http://midwifethinking.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Blijkbaar was ik er al op een of ander manier gekomen want hij stond al in mijn favorieten :)

   Verwijderen
 6. Ik volg je blog nu al een tijdje en ik vind het erg inspirerend hoe jullie bezig zijn! Geniet van je zwangerschap!
  Groetjes van Tessa

  BeantwoordenVerwijderen