vrijdag 30 december 2016

Oud jaar - Nieuw jaar

Het is al weer een tijdje rustig hier, maar in dit geval is geen nieuws goed nieuws. Alles gaat hier zijn gangetje en we zijn gewoon lekker aan het leven en genieten van elkaar. Maarten heeft lekker een weekje vrij zo tussen kerst en oud en nieuw en afgelopen weekend zijn we met Vera voor het eerst op familiebezoek geweest in Nederland. Het was een flinke trip maar ze heeft het goed gehouden, hoewel ze er op de heenweg zo'n 100km over deed om in slaap te vallen omdat er te veel te zien was. Het was heel gezellig en ook leuk dat Vera voor het eerst een van haar ooms ontmoet heeft, wij hebben beide 1 broer maar er is (helaas) niet veel contact.

Januari 2015, zal het dit jaar nog komen?
Ondertussen zijn wij hier druk plannen aan het maken voor de tuin, er zitten leuke dingen aan te komen waar ik later meer over zal schrijven. De voordeur moet helaas nog steeds gebeuren omdat de verkoper langs kwam en ons vertelde dat we vooral niet moesten betalen omdat het bedrijf failliet was. Pfff hebben wij weer ;) Gelukkig was hij zo eerlijk om het te melden! We kijken nu half januari hoe het er voor staat.

We kijken uit naar de komende tijd,  over ongeveer 3 weken is Maarten weer een maandje thuis. Heerlijk! Hopelijk zit het weer dan mee en kunnen we een slag slaan in de tuin en om het huis. Het ritme zit er nog steeds niet echt in maar het gaat steeds beter, ik denk dat ik vooral niet te veel moet willen of moeten van mijzelf. Rustig aan doen en genieten, wij komen er wel.

En morgen is het al weer oudjaarsdag, wat is dit jaar snel voorbij gegaan! En wat een bijzonder jaar was het! Veel mooie nieuwe herinneringen gemaakt, en we zijn nu met zijn 3-en. Heel bijzonder! Het is toch altijd een beetje een tijd van reflectie aan het eind van het jaar, en we zijn heel dankbaar deze jaarwisseling. We eindigen dit jaar in elk geval veel rijker dan we het zijn begonnen, als een gelukkig gezinnetje!


Wij bedankten jullie allemaal voor jullie lieve wensen, hulp en meeleven. En wij hopen dat ieder van jullie een hele fijne jaarwisseling heeft en een goed jaar tegemoet gaat!

7 opmerkingen:

 1. Jullie ook een mooie jaarswisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie jaarwisseling en een goed 2017 voor jullie drietjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goed jaar gewenst met z'n drietjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een fijne jaarwisseling en ik wens jullie alle goeds voor 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtig jaar geweest! Ik kan mij herinneren dat de eerste keer moeder worden enorme impact op mijn leven maakte.
  Niet in de zin van moeite met aanpassen aan het moederschap.
  Ik was al een huismus en een zorgtype die graag kinderen om zich heen had. Maar wat het emotioneel en geestelijk met je doet dáár kan je je niet op voorbereiden.
  Ik ben dat eerste jaar enorm gegroeid. En uiteraard doe ik dat nog steeds natuurlijk.
  Afgelopen jaar mocht ik genieten van ons 2e kindje, uiteraard ook met onze dochter erbij hoor ;-)
  En komend jaar komt ons derde kindje al weer.
  Het wordt anders, drukker, chaotischer.... maar er is meer liefde, meer genieten en meer vreugde!
  En dat wens ik jullie ook toe ik dit mooie jonge nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even een opmerking over het faillissement van jullie aannemer: je kunt je hier enigszins voor indekken door zelf de materialen aan te kopen bij de fabrikant en deze bij jullie thuis af te laten leveren. Dan vallen deze spullen niet meer onder een eventueel faillissement van de aannemer.

  BeantwoordenVerwijderen