vrijdag 5 mei 2017

Bankje

Onlangs hadden we een aantal bomen laten neerhalen, de grote bomen die dicht achter het huis stonden zijn bijna geheel in de schredder gegaan voor houtsnippers. Bijna want het onderste gedeelte van de stam was te dik en paste er niet in. Natuurlijk had Maarten hier al een plannetje voor bedacht... en zie hier het resultaat:


Had ik al verteld hoe blij ik ben met mijn handige man met goede ideeën? Het is echt een leuk idee, en het staat ook nog eens heel leuk! De dikke stam was zo zwaar dat de buurman met de trekker heeft moeten helpen om hem bovenop de 'poten' te krijgen. Zelfs het bovendeel is eigenlijk niet te tillen, omdat het zo groot is.

Gelukkig is Maarten net zo eigenwijs en volhardend als ik (zei de gek) en hij heeft het op een of andere manier toch voor elkaar gekregen :) Ik ben er in elk geval heel blij mee. Volgens mij gaat dit bankje nog wel een paar jaartjes mee !

10 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk bankje hebben jullie daarvan gemaakt! Heel bijzonder en rustiek. Ik vind hem echt geweldig!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Smeer je het bankje dan ook in met iets van lak ofzo? En krijg je met zulke bankjes geen last van teken? Altijd geleerd niet op dood hout in het bos te gaan zitten. Sorry, ik wil,niet je plezier bederven. Ik vind het een heel leuk idee zo'n bank!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We willen het bankje nog olieën maar daarvoor moet het eerst nog wat drogen.

   Wat betreft de teken, ik heb ht even opgezocht en ze zitten juist laag bij de grond op een onderlaag met hummus, mos en gras en niet in direct zonlicht. Dus ik vermoed dat het wel goed zit zolang we het gras daar kort houden.

   Verwijderen
 3. Wat schitterend en op deze manier kan je er jaren van genieten. hier zie je wel vaker dit soort dingen , mensen maken dan een tafel van een dikke boomstam of krukjes rond de tafel. Heerlijk he handig zijn je komt zo op de leukste dingen die eigenlijk weining of niets hoeven te kosten . Geniet lekker van jullie mooie bank.
  gr Henriette www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk bankje! Dat Heeft jou handige man mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige bank! Wat fijn zo'n handige man.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat super leuk bankje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi. Zou je die halve boom niet beitsen?

  Btw ik zet mijn gieter vol in de kas. Scheelt ook warmte.

  BeantwoordenVerwijderen