vrijdag 8 november 2013

Verandering

Gisteren was het zo ver, wij kregen eindelijk een nieuwe docent! Blijkbaar heeft het 'klagen' geholpen. Er is meermaals met onze vorige docente gepraat om aan te geven wat ze kon verbeteren, maar het mocht helaas niet baten.

Ergens vind ik het wel zielig, maar ik moet ook om mijzelf denken. Ik ga naar school om wat te leren, en straks mijn B2 certificaat te behalen. Bovendien, als ik mijn werk niet goed zou doen zouden daar ook gevolgen voor zijn. Jammer maar helaas.

Dus gisteren hebben we kennis gemaakt met de nieuwe docent, een man deze keer. Helaas hebben we niet lang meer, het is maar voor drie weken. Maar de energie is meteen veranderd, dus dat is positief. Ik doe mijn best om alle oude frustraties naast mij neer te leggen en met een schone lei overnieuw te beginnen. Gisteren was in elk geval een leuke dag, dus ik heb goede hoop dat we de laatste drie weken nog even gaan knallen!

Verder heb ik mijn eerste sollicitatie de deur uit, nog 2 te gaan. Gelukkig kan ik de brieven voor de volgende twee baseren op de eerste brief, dat scheelt een boel werk. En nog een voordeel; het weekend staat voor de deur. Dus ik heb gelijk wat meer tijd om de brieven te maken.

Poeh, het weekend had geen dag later moeten komen... ik ben helemaal kapot!
Ik tel al vast af, over acht uur begint mijn weekend!!

6 opmerkingen:

 1. Fijn weekend alvast :)
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een andere docent hebt. Maar ik vind het toch ook schrikken dat je daar als cursist eerst helemaal voor moet klagen. Eigenlijk zou de kwaliteit van een docent toch buiten kijf moeten staan vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als eerste super fijn dat jullie dan toch een nieuwe docent hebben gekregen, inderdaad je bent er om te leren en als je het gevoel hebt dat je dit niet doet kan ik me voorstellen dat het frustrerend is.

  poef en dat weekend, ook hier word afgeteld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je een andere docent hebt gekregen. Succes met je sollicitaties!! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe bevalt de nieuwe docent? En is het gelukt met de brieven?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ja al bijna klaar met de cursus? En hoe is het verder?

  BeantwoordenVerwijderen