vrijdag 1 april 2016

Wat fijn: een Handige Man!

Laten we vooropstellen: ik ben zelf vrij handig en heb zelfs redelijk technisch inzicht, maar wat is het fijn om een handige partner te hebben! Afgelopen weekend gebruikte ik 's morgens de wastafel in de badkamer en hoorde ineens water lopen, en niet op de goede manier. Ik keek in het kastje onder de wastafel en ja hoor, water. Grrr.

Ik liet de kraan nog een keer lopen en zag hoe het water via het gootsteenputje door de afvoer en vandaar uit rechtstreeks het kastje in liep. Blijkbaar was er een lek of een verkruimeld rubber. Ik maakte het kastje leeg en zette een emmer eronder, iets voor een andere keer.

Maar Maarten was niet te beroerd om gelijk even te kijken en constateerde dat de afvoerbuis net boven de zwanenhals volledig was doorgeroest, dus daar moest een heel nieuw stuk in. En dan nu waarom ik zo vreselijk blij met hem ben, dinsdag is hij gelijk na zijn werk langs de bouwmarkt gegaan en heeft hij het diezelfde avond nog gemaakt (ondanks een lange werkdag van meer dan 10 uur!). Ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit tot volgend weekend zou blijven liggen, dat was natuurlijk ook geen enkel probleem geweest.

Wij hebben nu dus weer een werkende wastafelafvoer en alles ziet er weer tip-top uit! Hoe fijn is dat! Het geheel kostte nog geen € 15,- aan onderdelen, en natuurlijk wat tijd van Maarten. Ik kan mij voorstellen dat het een stuk duurder is als je er iemand voor moet laten komen! Wat ik eigenlijk heel fijn vind is dat wij zo'n goed team zijn, we hebben allebei onze talenten en werken samen aan ons geluk en onze toekomst. Ik ben heel gelukkig met hem!

11 opmerkingen:

 1. Handig zo'n handige man. En fijn dat hij het direct repareerde. Want houd je er rekening mee dat baby's ook wat eerder kunnen komen?
  Fijne dag, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hou ik zeker rekening mee, ik ga uit van ergens tussen week 37 en week 42. Lijkt me dat ik dan redelijk goed zit :)

   Verwijderen
 2. Ik heb ook zo'n handige man en ben daar ook erg blij mee, maar over het algemeen is hij niet zo snel.

  We zijn nu de keuken aan het verbouwen volgende weken komt de nieuwe en daar doet hij ook het leidingenwerk zelf van.
  Elke keer weer sta ik ervan te kijken wat een hoeveelheid gereedschap en apparaten hij heeft in koffertjes en dozen en wat hij allemaal met "dingetjes" kan repareren. Nadeel: alles moet worden bewaard!

  Gisteren zaagde hij per ongeluk een electriciteitsleiding door en uurtje later kwamen de dozen met draad tevoorschijn en hebben we weer licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is niet alleen handig, maar ook een vader in de wording.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teamwork!!
  Wat fijn!!
  Geen geval voor Help mijn man is klusser! ;-)
  Heerlijk dat hij het ook meteen heeft gemaakt, als je een lange werkdag achter de rug hebt kan ik me voorstellen dat je niet zoveel puf meer hebt! ;-)
  Gelukkig is vriendlief ook handig- (ik ook wel als ik het zelf mag zeggen) ik denk ook niet dat een onhandig iemand bij mij ehhh zou passen. Zeg ik het zo netjes? :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar. Zo'n man heeft gewoon bijverdienste. Dat wat je niet uit hoeft te geven loodgieters e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie kindje krijgt alvast een goede start omdat hij of zij straks geboren wordt in een warm en harmonieus gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn man is niet bijzonder handig. Hij kan best een lamp ophangen of een klein klusje doen hoor. Hij zal nooit iets op zijn nek halen wat buiten zijn kunnen ligt. Ook zonder dat handige ben ik al 22 jaar gelukkig met hem.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo ben je elkaar tot een hand en een voet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Slimme moeder, handige vader, liefhebbende ouders.... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een handige man is handig. Hier kan ie alles wel maar op zijn tempo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen