dinsdag 22 september 2015

Ziekjes

Het zal de tijd van het jaar wel zijn, want ik hang inmiddels al 5 dagen ziek rond het huis. Verkouden, snotterig, hoesten en een beetje koorts. Ik voel mij behoorlijk zielig :) Normaal gesproken verveel ik mij nooit, maar als ik niets kan doen dan wordt het een ander verhaal, ik kan maar zo lang rondhangen voordat het vervelend word. Hopelijk ben ik snel weer de oude!

Inmiddels heb ik Maarten ook aangestoken, dat kon natuurlijk niet uitblijven. Dus momenteel gebeurd hier vrij weinig. Ach, het hoort er natuurlijk bij maar het is wel een beetje jammer. Wij waren zo lekker bezig in huis, nu moeten wij alles een beetje uitstellen. Maar waarschijnlijk kunnen wij volgend weekend wel weer aan de slag (hoop ik).

Maar veel mensen zijn volgens mij ziek? Via mijn werk hoorde ik van een aantal zieken en in onze vriendenkring ook een aantal. Ben jij al te grazen genomen door de heersende verkoudheid??

9 opmerkingen:

 1. Ja, waarschijnlijk besmet door schoonzusje. Nu 14 dagen half. Af en toe echt koorts en dan weer alleen verhoging. Keelpijn, stemproblemen, hoesten en snotterig. Ben in de luxe positie dat ik mijn eigen tempo kan bepalen en dat scheelt, het gaat nu weer de goede kant op. In september komt altijd een groep Coronavirussen langs, het hoort bij het seizoen net als de regenbuien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och ja hier ook, meestal begint het de 1e week na de zomervakantie, zodra de kinderen weer naar school zijn geweest word er altijd wel 1 ziek, binnen no time is ook de ander ziek en ik volg steevast daarna. Vervolgens kwakkelen we zo de herfst en winter door. Raar maar waar,, manlief ontspringt de dans (bijna) altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik ben ook al een paar dagen echt half steeds. Niet zo ziek dat ik op bed moet liggen, maar gewoon ook écht niet fit, best heel vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger was ik vaker ziek dan tegenwoordig. Nu beperkt een "verkoudheid" zich tot dagje niezen en snuiten en dat is het dan wel.

  Echt griep al 30 jaar geleden en ik haal ook niet de jaarlijkse griepprikwaar ik wel qua leeftijd voor in aanmerking kom.

  Laatste keer dat ik echt ziek was met 4 dagen koorts was een urineweginfectie 2 jaar geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier gelukkig niet, maar in zuid limburg bij mijn vriendin heerst buikgriep. Hopelijk gaat het aan ons voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk ben ik er deze keer weer niet bij, maar vaak is dat de goden verzoeken, doe ik dus maar niet.
  Hopelijk ben je snel weer opgeknapt, zodat jullie weer verder kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van onze dochter in nederland hoorde ik ook al dat er wat heerst een soort grieperig gevoel met verkoudheid, zeer lijf etc. Hier in Roemenië heb ik er nog niets over gehoord.Ik denk mede door het weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een aantal collega's hebben geprobeerd mij aan te steken. Gelukkig niet gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig nog niet, en ik hoop het ook te ontlopen. Verkouden zijn is echt waardeloos vind ik.

  Veel beterschap gewenst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen