donderdag 24 maart 2016

Documentaire: The Secret Life of Babies

Momenteel is alles baby-gerelateerd hier, maar ik kon het niet laten deze link te delen. Het is een Engelse documentaire over baby's, wat ze kunnen en hoe ze opgroeien. Zeer leuk gedaan, dus voor de liefhebber met 40 minuten over... hier vind je de complete documentaire.

5 opmerkingen:

 1. Deze is ook erg leuk:
  http://www.imdb.com/title/tt1020938/

  gr,
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet gekeken nog, maar zal vast ook over babyzindelijkheidscommunicatie gaan? Diaper free baby, dat soort termen? Zou ook mooi passen in jullie levensstijl! En het werkt echt, al vraagt het wel wat toewijding, zoals wel meer dingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben zeker ook interesse in baby zindelijkheids communicatie en dat is zeker iets waar wij ook mee bezig gaan! Maar de documentaire gaat over de fysiologie van baby's. Vanaf dat ze groeien in de buik tot ze 2 jaar zijn. Het gaat over hoe ze leren praten, wat ze kunnen zien en nog vele andere dingen. Zeer interessant.

   Verwijderen
 3. Leuk! Eens kijken of ik 40 min rustig kan gaan zitten ;-)
  BZC is wel echt leuk ook! Ik vond zelf alleen de combi met strikluiers niet zo handig.. Je bent vrij veel aan het luier uit/luier aan-en (als je niet voor luierloos gaat) en dat vind ik makkelijker met luiers die iets minder strik/vouwwerk vragen. Ik ben er overigens niet heel fanatiek mee bezig, meer dat ik haar af en toe bij een verschoning laat proberen. En het grappige is dat ze zelfs met mijn gebrek aan consequent zijn nog probeert te drukken en soms succes heeft als ik haar boven de wc houd. gr. Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, helemaal met je eens. Lijkt mij inderdaad ook te veel werk dat de hele tijd los te maken. Ik zat ook meer te denken aan een soort tussenoplossing, misschien op bepaalde vaste momenten. Meer zodat baby vast kan wennen aan het potje.

   Verwijderen