maandag 17 augustus 2015

Vakantie!!

Zo, hehe. Eindelijk is het zo ver, ik heb vakantie! Twee weken lang kan ik doen en laten wat ik wil en ik ben er echt aan toe. Mijn laatste vakantie was tussen kerst en oud en nieuw, dus toch al weer 8 maanden geleden. De tijd is ook echt voorbij gevlogen!

De afgelopen twee weken heb ik als directiesecretaresse gewerkt, en dat was echt leuk. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en het was eigenlijk veel te kort. Doordat ik op een andere plek zat had ik niets te maken met de stress (en het gezeur) van mijn normale werkplek, en ondanks de werkdruk en verantwoordelijkheid was het veel relaxter. De beide directeuren die ik in deze periode ondersteund heb waren ook erg tevreden (zelfs diegene die eigenlijk vrij stug en veeleisend is!). En zelfs de andere directieassistente die ik af en toe belde voor ondersteuning vond dat ik het prima opgepakt had. Zij gaf aan dat ze het knap vond dat ik mij met zo weinig voorbereiding zo goed heb kunnen redden daar. Een aantal schouderklopjes dus, en daar was ik heel blij mee!

Ik weet nu al dat ik van 2 tot 9 september weer daar zit omdat er dan weer vervanging nodig is. Dus na mijn vakantie zit ik in eerste instantie slechts 2 dagen op mijn normale plaats.  Ik hoop echt dat er meer uit komt, want juist nu ik hiervan geproefd heb is het moeilijker om terug te gaan. Ik zal het moeten afwachten.

Voorlopig doe ik mijn best om het allemaal even uit mijn hoofd te zetten, in elk geval voor de komende twee weken. Vandaag begin ik met een grote zomerschoonmaak, want er is hier een enorme achterstand in het huishouden. Het is wel even wat werk, maar dan kan ik er ook twee weken van genieten. Hopelijk red ik het allemaal in een dagje.

Ik heb mijn vakantie bewust lekker vrij gehouden, ik wil wel nog wat dingetjes doen ( Duits oefenen, administratie bijwerken, kledingkast opruimen) maar niets moet en alles mag. Heerlijk!

7 opmerkingen:

 1. Hebben wij ook gedaan, lekker wat rond lummelen en alles doen wanneer het je uitkomt en je er zin in hebt. Nu, fijn opgeladen weer aan het werk allemaal. Fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me zeker moeilijk,terug naar eenvoudiger werk. Maar geniet eerst van je vrije tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker meid, geniet maar flink van je vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super dat je tijdelijke werk zo goed is bevallen. Ik hoop voor je dat je het vaker mag gaan doen. Geniet nu eerst maar lekker van je vakantie. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je vakantie hebt. Ik wens je veel plezier!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen