zondag 16 april 2017

Goede Service

Zoals je misschien weet hebben wij in de kas een temperatuurgeregelde ventilator die de warme lucht van boven in de kas naar onze thermische massa onder de grond blaast. Nou ja... dat temperatuurgeregelde deel was helaas stuk bleek twee weken terug. Dat is minder want ook al is het niet het duurste onderdeel, kapotte dingen zijn nooit leuk.

Ik baalde en bedacht mij dat we het nog helemaal niet zo lang geleden gekocht hadden, via ebay. Dus ik keek bij de gegevens van mijn bestellingen, en kwam erachter dat ik het 30 april  2016 had gekocht voor € 14,75. Ik besloot er een mailtje aan te wagen, wegens garantie en een te korte levensduur.

Daar is hij dan

Het bedrijf bleek welwillend en liet ons het defecte deel toesturen, na een controle van hun kant ontvingen wij gisteren een nieuwe. Super! Uiteindelijk was het niet een vreselijk duur onderdeel maar het scheelt ons (na de verzendkosten voor het retour sturen) toch ongeveer € 13,- (t.o.v. een nieuwe kopen). Fijn zulke goede service, ben blij dat we toch die moeite hebben genomen om het bedrijf aan te schrijven. En ik ontdek nu ook hoe handig zo'n ebay account  is, doordat ik het daar gekocht had kon ik heel makkelijk terugvinden wanneer ik het gekocht had en via eén knop de verkoper contacteren (en nee ik heb geen aandelen).

Natuurlijk kan zo'n onderdeel hier nooit lang blijven liggen, Maarten heeft hem al weer in de kas ingebouwd en nu werkt alles daar weer naar behoren. Mijn handige man :)

7 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad goede service. Ik ben nog weleens lui of laks met dat soort dingen maar als ik er dan eens werk van maak levert het bijna altijd wat op en dat motiveert een volgende keer weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is inderdaad goede service, ook al is het maar een klein bedrag. en goed gebruik van de restwarmte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog even over de tomatenplantjes, ik zag vandaag in Amsterdam waar ik woon bij de Turkse groenteboer een aantal tomatenplanten buiten staan met al wat kleine tomaatjes voor 7 euro 95 cent. Best prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel erg nieuwsgierig, hoe werkt dat dan precies met die ventilator en die thermische massa?
  Of heb ik dan een blog nog niet gelezen? (lees nog niet zo lang mee)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een oudere blog, hier terug te lezen: http://wegnaarzelfvoorziening.blogspot.de/2016/06/de-kas-passief-verwarmen.html

   Verwijderen
  2. Heel interessant! Dank voor de link!

   Verwijderen