maandag 26 januari 2015

Een bijzondere Ring

Zoals jullie weten (toch?) zijn wij afgelopen jaar getrouwd, op 07-07-2014. Wij hebben het toen heel simpel gehouden en zijn erg blij geweest met een mooie dag met onze familie en beste vrienden. Maar toch miste er nog wat, want ik had Maarten namelijk nog een ring beloofd.

Wij hebben al een langere tijd gekeken voor een ring omdat hij een heel specifieke ring wilde, een zilveren ring met Keltische knopen en/of symbolen. Zoals verwacht heeft de gemiddelde juwelier zoiets niet liggen, en aangezien wij geen alternatieve winkels in de buurt hadden kwamen wij tot de conclusie dat wij maar online moesten bestellen. Inmiddels is het eindelijk gelukt, wij vonden een ring die hij erg mooi vind en ik ben naar de website van de fabrikant gegaan. Wij hebben de gok gewaagd en de ring vanuit Engeland besteld, dat was toch wel een beetje spannend eerlijk gezegd. 


Vorige week was het eindelijk zo ver, het pakje werd bezorgd en onze verwachtingen werden niet teleurgesteld. De ring was echt heel mooi, mooier dan dat wij beide verwacht hadden en Maarten is er helemaal gelukkig mee! En als Maarten gelukkig is, dan ben ik het natuurlijk ook!

En voordat iemand vraagt of ik geen ring wil, ik heb zelf twee mooie ringen die ik al bijna niet draag. Ik heb geen behoefte aan nog een ring die ik niet draag, ik geef het geld liever aan iets nuttigs uit.

14 opmerkingen:

 1. Mooi joh!! :) En ach, een gezamelijke ring maakt je niet meer of minder getrouwd, hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook de trouwring nooit als een toevoegende waarde gezien. Mijn nu al lang ex-man was hem na jaar al kwijt omdat het hem nooit lekker zat en vaak afdeed. Ik heb hem nog jaren na scheiding gedragen omdat hij mooi stond samen met andere oude ring van oma en bovendien van platinum was dus niet goudkleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat hij niet tegenviel! Dat is toch altijd spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie ring en fijn dat het goed gegaan is het bestellen enz op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, zulke mooie dingen van St Justin! Prachtige ring zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie, stoere ring! Wij zitten in die branche en momenteel is de vraag naar anders-dan-andere relatieringen erg groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook niets met ringen en armbanden. Dus heb ik als herinnering aan mijn peetoom een paar oorbellen gekocht van het geld dat ik kreeg na zijn overlijden. Zo heb ik een mooie herinnering aan mijn oom die ik ook nog draag.
  Dus misschien een paar oorbellen of een ketting?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi!! Wat ben je ook heerlijke nuchter vrouw tegelijkertijd, maar je hebt gelijk hoor: jouw liefde is niet afhankelijk van nog een ring erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie ring! Echt anders dan anders. En in een mooi doosje ook nog!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen