donderdag 8 januari 2015

Geld gevonden

Afgelopen week was ik druk de administratie nog eens aan het bijwerken, ik gebruik daarbij ook een document waarin ik genoteerd heb welke bankrekeningen ik heb. Ik heb meerdere oude spaarrekeningen waar ik het geld weghaalde als de rente te laag werd, ik besloot wat op te ruimen en te proberen wat rekeningen te sluiten.

Bij de eerste rekening stond in mijn notities "staat leeg" maar dat bleek helemaal niet het geval. Ik heb inderdaad in augustus 2012 het hele saldo er af gehaald, maar er was natuurlijk rente opgebouwd. Die rente is eind 2012 uitgekeerd en heeft zelfs in 2013 en 2014 rente opgeleverd. Het gaat niet om een enorm bedrag, maar het is toch bijna € 45,- Een leuk extraatje!

Dit geld heb ik natuurlijk gelijk overgezet naar mijn lopende spaarrekening en vervolgens de rekening gesloten.  Evenals een andere rekening waar ik nog € 1,28 vond. Het ruimt lekker op, en het is een leuke verassing. Zo zie je maar, wie wat bewaart die heeft wat!

10 opmerkingen:

 1. Hoi, een beetje laat maar ik heb nog een tijdelijke oplossing voor het muizenprobleem die ik nog niet bij de reacties zag staan. De kieren afdichten met aluminiumfolie helpt ook. Daar komen muizen niet doorheen. Groetjes Gerlinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zeg, dat is toch weer meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker leuk, zeg :D Wil ik ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat soort potjes, helemaal als het zo onverwacht is, voelt bij mij een beetje als sinterklaas :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad leuk, zo'n 'vondst', geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om toch nog 'iets' tegen te komen waarvan je niet wist dat je het (nog) had.

  Het is geen groot bedrag, maar waarom niet blij zijn met iets kleins?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is altijd leuk mee genomen toch :)

  BeantwoordenVerwijderen