woensdag 7 januari 2015

Weer aan het werk!

Het is al weer de laatste dag van mijn vakantie, morgen moet mag ik weer aan de slag. Ik heb echt een heerlijke vakantie gehad! Ik heb vrij weinig gedaan, maar dat was ook de bedoeling. Ik wilde echt even tot rust komen en dat is goed gelukt, ik heb veel gelezen en gewoon lekker genikst. Ik was voor de vakantie behoorlijk gestrest en ik liep echt op mijn tandvlees, hierdoor was ik lang niet altijd gezellig. Door veel rust te nemen ben ik er achter gekomen dat ik niet altijd een sacherijnige streskip hoef te zijn maar dat ik ook gezellig kan zijn, ik hoop dat ik dit gevoel vast kan houden.


Maarten hoeft pas volgende week weer aan de bak, dus hij heeft nog een paar dagen. Maar hij heeft meer een doe-vakantie. Hij is lekker bezig geweest met het werken aan verschillende elektra projecten en is enorm productief geweest. Wij kijken beide erg uit naar het komende jaar, en wij zijn enorm dankbaar dat wij hier mogen wonen, allebei werk hebben en in goede gezondheid verkeren. Het is zo fijn om je droom te leven, het is hard werk maar het is het helemaal waard!

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn klinkt dat! Hopelijk kun je dat gevoel inderdaad vast houden, een prima manier om 2015 in te gaan, lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he als je het ergens zo naar je zin hebt. Voor ons is Roemeni√ę thuis komen , ik denk dat je dat wel herkent ook al is de taal en cultuur anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken veel van hetgeen jij op jouw blog schrijft, wij zijn ook zo gelukkig hier in Duitsland.
  Als ik, zoals de afgelopen dagen, bij veel mensen lees dat hun goede voornemen is nu eens hun droom uiteindelijk in vervulling te laten gaan, dan besef ik ineens dat wij dat daadwerkelijk gedaan hebben. Natuurlijk is er altijd een risico dat het niet zo zal uitpakken als je gedacht of gedroomd had, maar ik kan zeggen dat onze dromen geheel in vervulling gegaan zijn, wij voelen ons, net als jullie, zeer bevoorrecht.
  Liefs Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed voor jullie! Zo voelt het inderdaad ook voor ons, het is heel speciaal om je droom te leven. En elke dag brengt ons dichter bij ons uiteindelijke doel!

   Verwijderen