dinsdag 21 april 2015

Genieten!

Afgelopen weekend was heerlijk! Mooi weer, goed gezelschap en niets wat moet is een goede combinatie. Zaterdagochtend hebben wij samen het huis even aan kant gemaakt, wij hebben de muziek lekker hard gezet en zijn als een wervelwind door het huis gevlogen. Toen wij na gedane arbeid lekker in de zon zaten met een kopje thee kwam schoonvader aan en schoof gezellig aan voor een bakkie met een stukje versgebakken appeltaart.

Het weer was zo lekker dat wij het grootste deel van de dag in de tuin hebben doorgebracht, lekker praten en genieten van de rust en ruimte. Wij hebben veel goede gesprekken gehad en het was fijn om eens lekker de tijd de hebben om bij te kletsen, wij hadden schoonvader al maanden niet gezien dus het was echt nodig. Het was voor Maarten erg fijn om te horen dat zijn vader achter hem staat en dat hij heel erg trots op hem is.

Zondag hebben wij gezellig samen ontbeten en rond de middag is schoonvader weer naar huis gegaan. Het weer was echt bijzonder mooi de lucht was de hele dag strak blau en het was echt warm, dus hebben wij besloten helemaal niks meer te doen. Wij zijn lekker op een kleedje in het gras gaan liggen in de zon, hebben geluierd, gekletst en met de kat gespeeld! Uiteindelijk hebben wij zelfs lekker buiten gegeten op het kleedje, het was alsof wij op vakantie waren.

Het was echt een bijzonder fijn weekend, hoewel ik er helaas niet aan toe ben gekomen om in de tuin wat te doen. Maar de boog hoeft niet altijd gespannen te zijn, dus dat komt later wel weer. Voorlopig genieten wij hier volop van het goede leven, en wat is het fijn!

9 opmerkingen:

 1. Goedzo, genieten zonder te werken mag ook weleens toch? En fijn dat je schoonvader er was en dat hij trots is op Maarten. Altijd fijn om te horen van je vader.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms is het inderdaad fijn om gewoon in de tuin te zítten en er niet in te werken. Dat werken komt daarna wel weer.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit klinkt als een weekend dat je altijd bij zal blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mooi is dat toch - van die super gewone, en daardoor heel bijzondere dagen en momenten. Genieten!

   Verwijderen
 4. Leuk zo'n weekend. Heb je nog tijd gehad je in de biomeier te verdiepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi dat je dit geluk mag en kan delen met jullie ouders. En zalig dat je ook een weekend kan genieten van heerlijk niets doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat jullie zo hebben kunnen genieten van het weekend!
  Fijn voor Maarten dat zijn vader zichtbaar trots op hem is.
  Wij hadden ook een heerlijk weekend, ook veel buiten geweest met lieve mensen.
  En wat grappig dat jij al Duits begint te schrijven: de lucht die blau was, bij jullie in Duitsland was de lucht natuurlijk ook blau, in Nederland was hij blauw ;-)

  BeantwoordenVerwijderen