woensdag 26 oktober 2016

Beetje Handelen

Ik was de laatste tijd lekker aan het opruimen en had wat dingen op de Duitse Marktplaats gezet, met succes werden eerder al twee fitness apparaten afgehaald voor € 250,- zodat wij weer wat extra ruimte hadden (en minder af te stoffen). Nu was dat niet het enige wat ik er op had gezet, maar het bleef stil.

Toen bedacht ik mij eergisteren dat ik wel een advertentie voor de kweeperen kon maken, en met succes! Vandaag is de eerste 10 kilo afgehaald voor de schappelijke prijs van € 7,50. Ik heb nog getwijfeld over de prijs, maar ik hoef er niet de hoofdprijs voor en ik wil ze ook graag gebruikt zien. Koper blij en ik blij. Het bedrag gaat in het spaarpotje.

En zoals het er nu naar uit ziet gaat het gourmet stel wat wij hier hebben liggen vandaag ook de deur uit, nice! Want hoe wij er aan komen is een raadsel, maar gebruiken gaan we het toch echt niet :) Dus dat is weer € 10,- in de pocket. Krijg gelijk zin om nog wat meer dingen online te zetten, zolang het toch nog staat te wachten op een tripje naar de kringloop kan het ook wel online staan. Eens kijken of ik nog wat doekoe kan binnenharken :D

6 opmerkingen:

 1. ja dat handeltje is heerlijk! Zo hebben wij in 3 jaar tijd een houten speeltoestel voor de kids bij elkaar gespaard! Zijn ze super blij mee en alles wat verkocht is wordt niet gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker! Daar houd ik ook altijd van, je krijgt ruimte en geld toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hé als je op deze manier mensen blij kan maken en zelf wat in het potje kan doen .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelijk heb je, ik ruim ook met regelmaat wat spullen op en als je er dan ook nog wat voor krijgt is het helemaal mee genomen, weggeven kan altijd nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker! Hier ivm verhuizing in dec nu ook veel aan het verkopen. In 2 maand de teller op ruim €500. Tikt leuk aan! Spaar voor een nieuwe kast.

  BeantwoordenVerwijderen