woensdag 13 mei 2015

Een verstopte leiding.... of erger?

Tja, ik wilde eigenlijk een heel vrolijk stukje schrijven omdat ik bijna weekend heb, en omdat ik (na vandaag) pas volgende week dinsdag weer aan het werk moet. Maar het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt, en zo vond ik vanmorgen dit in de bijkeuken/ oude badkamer:Tja, het ziet er naar uit alsof Maarten druk geweest is met het opruimen van de zooi terwijl ik sliep. Arme stakker. De afvoer in de keuken was al een tijdje niet helemaal in orde, maar blijkbaar was het achterliggende probleem groter dan gedacht. Het water in de keuken loopt nu bijna niet meer weg omdat het hele systeem erachter verstopt zit. De keuken, bijkeuken en oude badkamer + wc zitten op een driekamersysteem achter het huis aangesloten. Gelukkig zit de nieuwe badkamer op een andere (semi-illegale) manier aangesloten, dus daar kunnen wij nog naar het toilet en water pakken.

Hier zal echt een oplossing voor moeten komen, en dat is iets wat wij zelf niet kunnen. Als het meezit is het driekamersysteem gewoon vol, en anders zit er toch ergens een verstopping. Aangezien morgen alles dicht is zal dat vandaag of vrijdag moeten gebeuren, ik zal zo maar een even met Maarten overleggen over een plan van aanpak. Wordt vervolgd dus....

5 opmerkingen:

 1. Wat balen, maar idd hebben jullie geluk nu met de back-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ai, vervelend zeg! Hopelijk vallen de kosten dadelijk niet al te hard tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met een man die weet wat hij wel of niet kan, en jouw manier van aanpakken kom je nooit innhet tv programma help mij,,, enz terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jeetje wat balen zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn altijd van die nare verrassingen , hopelijk is het makkelijk op te lossen en hoeven ze niet alles open te breken.

  BeantwoordenVerwijderen