donderdag 14 mei 2015

Mini-Vakantie!

Vandaag zijn wij lekker vrij, heerlijk! Ik heb er echt naar uit gekeken! Wij hebben tot 11 uur uitgeslapen en beginnen lekker lui met wat rommelen rond het huis. Ik heb vrijdag en maandag vrij genomen dus ik heb ik totaal 5 dagen vrij en daar was ik ook echt aan toe.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik al 3 tot 4 weken niets in de tuin gedaan heb, ik kom er gewoon niet aan toe. Naast het werken lijken we elk weekend wel wat te hebben waardoor ik uiteindelijk niet toekom aan datgene wat ik het liefste doe. Voorlopig zijn de meeste verjaardagen e.d. nu weer achter de rug, dus ik hoop dat het wat rustiger gaat worden op dat front.

Gelukkig groeit alles ook wel zonder mij, de tuin wordt steeds groener en het is echt prachtig hier. Veel jong leven ook, de vijver zit vol met kikkervisjes en de tuin vol met vogelnestjes. Maarten vond bij het opruimen van de carport een klein nestje met 4 pluizenbolletjes, toen wij voorzichtig een foto wilde nemen dachten ze dat ze eten kregen..

De fruitbomen bloeien ook prachtig hier, en fleuren de boel op (ook als de zon niet schijnt). De seringen doen ook lekker mee, en ik kan het niet laten om er even aan te ruiken.... hmmm!

Ik vind het heerlijk om een paar dagen vrij te zijn, en ik zie wel wat ik ga doen. Lekker bijkomen, beetje tuinieren, misschien wat opruimen maar vooral niet te moeilijk doen en genieten van elkaar en van ons heerlijke plekje hier! Dat komt wel goed!

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto van de jonge vogeltjes, aach die open bekkies:)

  Geniet van je vrije dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch een prachtige plek! Geniet er van en rust lekker uit! Hoe gaat het trouwens met de tuinkas?
  Groetjes Thimo�

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn nog druk met de voorbereidingen, een update komt zeker nog :)

   Verwijderen
  2. O leuk! Enne, hoe zit het met de zuurkool?=D. Want daar was ik heel benieuwd naar. Is het gelukt?Of heb ik een update gemist?
   Weer groetjes Thimo

   Verwijderen
  3. De zuurkool was helemaal super geworden, ik heb nooit geweten dat het zo makkelijk was om te maken!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie foto's, stiekem wel fijn zo'n mini vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief die open bekjes van de vogeltjes! Ik moet hier nu wel echt aan de tuin werken, want anders overwoekert alles heb ik het gevoel.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen