donderdag 21 mei 2015

Het gaat Goed!

De extra vrije dagen van de laatste tijd hebben mij goed gedaan, ik ben positiever en mij meer bewust van alles wat goed gaat. Ik kan het niet laten om het te delen, wij zijn echt heel erg gezegend!
 • Ik heb de leukste en liefste man van de hele wereld! Maarten is echt mijn beste vriend en ik ben zo blij dat ik hem in mijn leven heb!
 • Wij wonen op een heerlijke plek en voelen ons echt thuis hier.
 • Wij leven onze droom en werken aan een fijne toekomst voor ons samen. De uitvoerende fase van onze plannen geeft enorm veel voldoening!
 • Wij hebben enorme lieve familie en vrienden die ons steunen.
 • Onze zonnepanelen liggen op het dak en leveren ons dagelijks stroom, zo leuk!
 • Het gaat lekker op mijn werk, wij hebben een nieuwe collega en ik hoef daardoor minder overuren te draaien. Ook werken wij doordat wij niet meer onderbezet zijn beter samen als team en daardoor heb ik het beter naar mijn zin.
 • Ik ben tevreden over mijn loon, sinds ik begin dit jaar mijn laatste loonverhoging gehad heb verdien ik meer dan ik in Nederland deed! Ik voel mij rijk :)
 • Wij staan er financieel gezien goed voor, wij hebben meer spaargeld dan ooit en er komt maandelijks steeds meer bij. Ook de hypotheek is al lekker omlaag aan het gaan.
 • Wij hebben een kat die muizen vangt :)

Gisteren kwam ik er achter dat aankomend weekend weer een extra lang weekend is, fijn zeg! Het doet mij echt goed om wat meer tijd te hebben thuis, een beetje extra ontspannen en genieten. Zeker nu buiten alles zo lekker groen aan het worden is vind ik het heerlijk om een beetje rond het huis te rommelen, wat dat betreft ben ik een enorm saaie muts :)

8 opmerkingen:

 1. Wat fijn he? Om te kunnen genieten van dit soort dagelijkse dingen. Ik probeer er ook vaker bij stil te staan. Zouden meer mensen moeten doen, zou een hoop gezeur schelen.
  Lara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad heel makkelijk om vooral te letten op wat niet goed gaat, het lijkt iets mens eigens. Geluk zit juist in alles wat goed gaat, en dat vind je door jezelf te leren daar naar te kijken. Maar ook hier is het een werk in uitvoering :)

   Verwijderen
 2. Ik heb nog nooit gereageerd ,maar lees altijd met grote bewondering hoe jullie je droom achter na gaan , zo strijdlustig en doelbewust ook in moeilijke tijden, prachtig
  om zo van elkaar te kunnen genieten dat is nog het belangrijkste, genieten van elkaar .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Leuk om te horen! Wij doen wat wij doen omdat wij eigenlijk niet anders kunnen, wij volgen ons hart en onze droom :)

   Verwijderen
 3. Ik vind het erg leuk om je blog te lezen en te lezen wat jullie allemaal bereiken. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat, ik hoop dat jullie altijd je droom kunt blijven leven.
  Dat kan gewoon ook als je zelf anders in het leven staat.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch als je tevreden bent. Ik heb het vandaag nog uitgesproken tijdens een wandeltocht. Ik gun iedereen het allerbeste want ik ben supertevreden met mijn huidige leven. Ik zag vol bewondering vandaag een schitterend huis van binnen. Echt heel erg mooi. Wat is het een fijn gevoel dat je mensen dit kunt gunnen en niet jaloers bent. Fijn dat het jullie ook zo goed gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heee geweldig!
  Toen je net verhuisd was, heb ik ooit gevraagd of je wilde ruilen met mij in Amsterdam.
  Hihi, nee!
  Ah, ik volg je blog nog steeds en vind het geweldig hoe happy jullie zijn!
  Goed, he, dat jullie de stap gezet hebben!

  Enne ruilen kan nog steeds, hoor!

  Veel liefs,
  Rinske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Dat weet ik inderdaad nog, nee wij willen nog steeds niet ruilen ;)
   Leuk dat je ons nog steeds volgt, gezellig :)

   Verwijderen