vrijdag 21 maart 2014

Koopje


Gisteren was ik even (op de scooter!!) in het dorp en ik zag dat een textielwinkel slotuitverkoop had. Ik kon het toch niet laten om even te neuzen tussen de spullen, en achteraf maar goed ook. Ik ga natuurlijk binnenkort aan het werk en in het pand daar is het ongeveer 3 tot 5 graden binnen, dat is niet al te warm en daarvoor moet je je warm aankleden. Ik zat laatst nog te denken dat ik eigenlijk wat meer leggings ofzo moest hebben voor onder mijn broek.

En wat vind ik in een bak... juist. Ik heb zes thermo leggings meegenomen. Twee van 140 den, drie van 60 den en nog een van 100 den. En dat voor € 0,50 per stuk. Ik was dus € 3,- kwijt voor het geheel! Het was ook flink afgeprijsd want de originele prijs voor het geheel was € 46,- dus dat is ongeveer 93% korting!

Verder moet ik vandaag echt even brood bakken en opruimen, hoe graag ik ook in de tuin wil werken het zal even moeten wachten. Hopelijk kan ik over een uurtje al in de tuin verder gaan, want er zal toch echt nog wat gedaan moeten worden regen of geen regen. Maar de tuin begint flink vorm te krijgen!

11 opmerkingen:

 1. inderdaad een superkoopje! en die dingen zijn altijd handig. plezier met brood bakken en tuinieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien is het droog,als je brood staat te rijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, het heeft hier echt de hele dag geregend.
   Gelukkig wordt het morgen beter!

   Verwijderen
 3. Wanneer ga je aan je baan beginnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga aanstaande woensdag mijn contract tekenen, ik begin of die vrijdag al of een week later. Dus het komt snel dichterbij!

   Verwijderen
 4. Heb jij even geboft met je leggings.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo dat is echt geen geld! Er is niets vermoeiender dan het koud hebben dus dit is een perfecte "investering"

  Morgen wordt het best aardig weer tussen wat buien door :-D dus dan kun je best de tuin in. Wij gaan in iedergeval weer of geen weer, schuttingen verwijderen zodat het uitzicht op de waddenzeedijk en de schaapjes (en misschien lammetjes) hersteld wordt. Mijn zelfgebakken volkoren brood is gelukkig al klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker, het is ook mijn ervaring dat die dingen jaren meegaan.
   Ik hoop ook dat het morgen wat beter weer is, want er is nog genoeg te doen hier :) Ik kan mij goed voorstellen dat je schuttingen verwijderd als je zulk fijn uitzicht kan hebben!

   Verwijderen
 6. Leuk, op de scooter het dorp in ;-)
  En een mooi koopje zeg die thermo-leggings!
  Veel plezier woensdag met het tekenen van je contract, ga je jezelf en je vriend nog trakteren op lekkere kop koffie met slagroom? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik ben er ook erg blij mee.
   Ik heb als traktatie eergisteren lekkere chocolade cakejes gebakken, hmmm!

   Verwijderen