maandag 3 maart 2014

Ziekjes

Het wordt weer tijd voor mij om iets rustiger aan te doen. Werd ik gistermorgen al wakker met keelpijn, in de loop van de dag zette het flink door. Gisteravond zat ik half snotterend, met een keel als een cactus en roodgloeiende wangetjes achter de laptop. Ik ben maar vroeg naar bed gegaan.

Helaas is het er niet beter op geworden, vannacht weer wakker om vier uur. Uiteindelijk ben ik er maar uit gegaan en heb ik een theetje gedronken en wat paracetamol geslikt. Toen ik weer in bed kroop ben ik uiteindelijk nog weer wat in slaap gevallen, gelukkig!

Maar nu voel ik mij niets beter, het lijkt iets van griep of verkoudheid dus ik ben van plan om de hele dag een beetje in bed of op de bank te hangen. Veel slapen, thee drinken en ontspannen. Hopelijk ben ik donderdag weer helemaal fit want dan heb ik een sollicitatiegesprek!

16 opmerkingen:

 1. Beterschap meisje! Zorg goed voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap en inderdaad rustig aan doen om donderdag beter te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel beterschap!
  als je gember in huis hebt, kan ik je aanraden om gemberthee te maken. dat lukt zowel met verse als gedroogde gember. een paar plakjes en een half theelepeltje poeder 10 minuten in kokend water laten trekken en dan door een zeefje in een kop gieten. lekker met een beetje honing en citroen erin. is echt een weldaad voor de keel! geen gember in huis? probeer dan eens salie of laurier thee, die zijn ook allebei verzachtend voor de keel.
  en wat ik verder ook altijd doe is 'dampen' met eucalyptus of tea tree olie. Gewoon een bodempje kokend water in een pannetje doen, een paar druppeltjes etherische olie erin, en dan met een handoek over je hoofd boven de damp gaan hangen. dat prikkelt wel in je keel, maar het zorgt wel dat je sneller geneest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ooh veel tips! Dank je, ik heb geen gember in huis, maar gelukkig nog zelfgemaakte tijmsiroop. Moet zeggen dat het enorm verzachtend is! Maar ik ga zeker wat experimenteren met jouw tips!

   Verwijderen
 4. Heel veel beterschap gewenst.
  Hopelijk knap je snel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yep, gemberthee, maar dat kan makkelijker.Gewoon in je kopje kokend water drie vier plakjes gember doen. Opkoken hoeft niet eens.
  Sowieso een goed en lekker theetje, ook als je opgeknapt bent.
  Succes donderdag!

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend voor je!
  Het is de tijd van het jaar ook denk ik: hier de hele familie vorige week aan het overgeven:(
  Beterschap en alvast succes voor donderdag!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beterschap en succes voor donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beterschap, goed uitrusten/slapen en veel succes donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beterschap, en lekker uitrusten voor donderdag...ik zal voor je duimen!! WMT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou het heerst zeker, vanmorgen hoorde ik mijn dochter het zelfde.. keel pijn, snotteren ect ik wens je heel veel beterschap.
  En succes heel veel succes bij de sollicitatie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zal vast, hoewel ik geen idee heb waar ik het opgepikt heb. Ik hoop maar dat ik vriend niet aansteek, dan gebeurt er helemaal niks meer hier :)
   Voorlopig voel ik mij nog niet beter, heb de hele dag op de bank geluierd met een boek. Hopelijk gaat het vanaf morgen beter, want ik wil/ga mijn sollicitatiegesprek niet afzeggen!

   Verwijderen
 11. Hopelijk knap je snel weer op. Met bovenstaande tips gaat dat vast lukken.
  Veel succes donderdag! Ik ga voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen