donderdag 18 december 2014

Een bijzondere attentie


Gistermiddag was ik als enige nog bij de receptie aan het werk toen een van de directeuren langs liep. Hij vroeg of ik er zo nog was, wat ik vreemd vond maar even later kwam hij terug met een kleine attentie. Hij gaf aan dat het een persoonlijk bedankje was omdat ik hem zo hartelijk behandeld en geholpen heb, ik vond het heel bijzonder eigenlijk.

Hier in Duitsland is er over het algemeen vrij veel afstand tussen de directie en het personeel, en hoewel ik deze directeur in kwestie inderdaad een paar keer geholpen heb met vertalingen van documenten (Nederlands- Duits) vind ik het bijzonder dat hij de moeite neemt om mij nog een keer extra en persoonlijk te bedanken. Eigenlijk vind ik het zelfs heel leuk!

12 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk en attent van hem. Je hebt blijkbaar een positieve indruk op hem gemaakt. Aardig om dat op deze manier te benadrukken!
  Kan me voorstellen dat je blij verrast was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wheel bijzonder inderdaad. Hij gaf het dan ook toen iedereen weg was. Ik weet da er grote veschillen zijn tussen de banen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed he van die directeur. Zulke complimenten zijn er om te koesteren en geven ook weer extra plezier in je werk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en lekker. Je zit kennelijk op de goede plek voorlopig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is wel een heel andere omgeving waar je nou werkt dan bij het vorige bedrijf, veel beter. Leuk dat hij zo zijn waardering liet blijken voor je inzet, ik heb het idee dat je nou helemaal op je plekje zit zowel qua werk als qua huis en woonomgeving. Geniet er maar van. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi dat hij je zo nog eens extra bedankte!
  En een groot compliment dan voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waardering zit 'm niet alleen in een salaris of een bonus. Deze manier van waardering voelt extra persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen