donderdag 4 december 2014

Inspiratie en inzicht


Vandaag geen blogje over mij, maar een filmpje wat mij erg aanspreekt. Ik vond dit leuk om tegen te komen omdat het mij hoop geeft over de mensheid, blijkbaar zijn er meer mensen die voor zichzelf nadenken en niet meelopen met de kudde. Blijkbaar zijn er meer mensen die het zien zoals ik.

4 opmerkingen:

 1. Filmpjje is niet e zien, als het een YouTube filmpje is graag de link embedden gebruiken.
  Thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi filmpje! ik probeer zelf ook minder op mijn mobiel te zitten ook al verstuurde ik dit ook op mijn mobiel. maar gelukkig heb ik geen facebook, twitter of snapchat en ik begin er ook niet aan! Als tiener kom je er tegenwoordig haast niet meer uit om geen smartphone te hebben eigenlijk. het rooster veranderd zo vaak dat je een app ervoor hebt die elke dag vernieuwd. en op whatsapp heb je de klassenwhatsapp groep en tegenwoordig spreken ze eigenlijk alleen maar af via whatsapp om met z'n allen buiten te spelen.(ik houd nog van tikkertje maar de meeste niet meer eigenlijk helaas ook al ben ik al bijna 14) anders zou je gewoon niet meer mee kunnen doen! ik heb mezelf gewoon voorgenomen om een keer na schooltijd te kijken, en 's avonds. maar ja....
  groetjes Thimo en sterkte met je ontsteking!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik wist helemaal niet dat roosters tegenwoordig per app bekeken worden, ik keek het vroeger nog op teletekst. Wat veranderen dingen toch snel. Ik kan mij voorstellen dat het op jou leeftijd nog moeilijker is om niet met die dingen mee te doen, goed dat je voor jezelf nadenkt!

   Verwijderen