donderdag 25 december 2014

Fijne Kerst!

Gisteravond zijn wij weer teruggekomen van ons bezoek aan Nederland en wij hebben het bijzonder naar onze zin gehad. Dinsdag heb ik lekker lang bij kunnen kletsen met mijn oma en dat was lang geleden, het was echt fijn om daar even goed de tijd te kunnen nemen!

Dinsdagavond zijn wij naar mijn ouders vertrokken omdat wij daar zouden overnachten, het was heel erg leuk om daar weer te zijn. Ze  hebben een enorm lieve pup (die inmiddels al vijf maanden is) waar ik graag even mee knuffel en speel en wij hebben ook hier weer kunnen bijpraten. Ik heb mijn moeder nog een beetje kunnen helpen met boodschappen en wat kleine dingen en Maarten kan het gelukkig ook erg goed met mijn ouders vinden dus het was reuze gezellig.


Woensdagmiddag heb ik mijn broertje en zijn vriendin van het treinstation opgehaald en daarna hebben die avond gezellig samen Indonesisch gegeten. Het eten het was echt heerlijk, maar niks overdreven. Mijn vaders kant van de familie komt uit Indonesiƫ dus Indisch eten staat toch regelmatig op het menu, het blijft een enorm veelzijdige en smakelijke keuken.

Wij zijn wel redelijk op tijd weer naar huis gereden woensdag, want ondanks alles waren wij behoorlijk moe. En ik was eigenlijk ook wel weer heel blij om thuis te zijn. De kerstdagen brengen wij lekker samen door, voor het haardvuur, ontspannen, misschien kijken we nog een filmpje. Echt genieten!

5 opmerkingen:

 1. Fijne dagen en geniet lekker van jullie huis en alles erom heen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Smelt bij het zien van de pup!!! Wij Hebben ook een fransje van inmiddels 6,5 jaar.
  Hele fijne dagen gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Achhh wat lief een Bullenkind.....wij hebben ook een Bullenkind van 9 jaar.
  Fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief hondje zeg!
  Fijn dat jullie het zo goed hadden in Nederland. Fijne dagen gewenst!

  Huisvijt

  BeantwoordenVerwijderen