maandag 22 december 2014

Genieten

Wij genieten heerlijk van de vakantie, veel ontspannen en hier en daar een klusje. Zo heb ik in de keuken een lampje onder een kastje opgehangen zodat ik nu lekker licht heb bij het werken. Ik heb voor drie weken boodschappen in huis, het ruitje van de kachel is weer schoon en Maarten heeft weer wat kruiwagens hout naar de schuur gehaald. De woonkamer is weer helemaal opgeruimd en gepoetst en ik heb zelfs een klein kerstboompje neergezet voor de sfeer.

Morgen gaan wij naar Nederland en daar gaan wij eerst op visite bij schoonmoeder en mijn oma. Aan het eind van de dag vertrekken wij naar mijn ouders waar wij blijven slapen. De volgende dag gaan wij eindelijk de scooter uitschrijven in Nederland zodat wij begin volgend jaar officieel op een Duits kenteken kunnen rijden. Voordat wij verhuisden hebben wij de scooter op mijn vaders naam gezet zodat Maarten deze nog kon gebruiken in Nederland. Later bleek dat je na emigratie geen Nederlands voertuig meer op je naam kunt zetten, en zo kwam het dat wij onze eigen scooter niet meer op onze naam konden krijgen. Gelukkig heeft mij vader nu ook vakantie en is de RDW open dus nu kunnen we het eindelijk goed regelen!

Het is heerlijk om eindelijk weer wat de tijd te hebben thuis, hoewel het ook voor een groot deel tussen mijn oren zit, ik lijkt eindelijk aan dingen toe te komen die al wat langer liggen. Het is fijn, wij genieten er van om lekker om het huis te rommelen en te niksen. Zo lekker bij het vuur zitten en een boek lezen met een grote kop thee, het leven is goed!

7 opmerkingen:

 1. Juist het verschil met hard werken,maakt je vakantie bijzonder. Geniet ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, dat jullie zo genieten van jullie vakantie!
  Jullie huiskamer ziet er erg gezellig uit.
  Veel plezier in Nederland, bij je schoonmoeder, oma en je ouders.
  Fijne feestdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie en veel plezier in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne vacantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n kijkje in je huis! Het ziet er gezellig uit! Fijne kerstdagen gewenst.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke woonkamer! Heel fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen