zondag 9 februari 2014

Niks

Vandaag doe ik even helemaal niks! Ik heb al een paar nachten niet lekker geslapen, en werd vanmorgen heel moe wakker. Dus ik heb besloten om vandaag alles aan de kant te zetten, en lekker uit te rusten. Vriend en ik zitten vandaag samen computerspelletjes te spelen, met een kopje thee in een lekkere warme kamer. Dan kunnen we er morgen weer fris tegenaan!

11 opmerkingen:

 1. Fijne dag toegewenst! Ook fijn dat het warm is, beter voor de ontspanning.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dagje, geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk komen jullie allebei even lekker bij.
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hoor! geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dat is precies ons (christelijke) idee van de zondag: een dag waarop je niets hoeft. Niets voor je werk, niets in het huishouden, niet op visite, gewoon helemaal niets. Me-time. Maar dan ook echt: met aandacht voor je ziel en zaligheid. Ik ben o zo blij met onze zondagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen christelijke visie(respecteer die wel van anderen)
  Toch heb ik voor mezelf twee rustpunten in de week, niks doen op zondag en niks buiten de deur doen op woensdag. Zo wapen ik mijzelf tegen de snelheid en hectiek die de maatschappij tegenwoordig in zich heeft. Door deze niksmomenten zorg ik dat ik niet elke twee drie jaar overspannen raak. Het helpt mij tot nu toe goed.
  Niks doen is natuurlijk niet alleen maar op de bank zitten, niks doen bestaat meer uit leuke dingen (voor mezelf) doen. Dat boek lezen wat er al een tijd ligt, een hele middag recepten uitzoeken of testen, een wandelingetje. Maar alles wél met plezier als hoofdmoot en zonder druk.

  Geniet van jouw niksdag.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed plan van jou! Ik heb zelf ook tijden gehad dat ik het heel druk had, en het heeft voor mij ook veel geholpen om tijd voor mijzelf te plannen. Zo zorg je ervoor dat je in balans kan blijven.

   Verwijderen