woensdag 13 augustus 2014

Onze telefoonkosten gaan omlaag!

Wij zijn eruit! Zoals eerder geopperd hebben wij vriend zijn mobiele telefoon abonnement opgezegd en een pre-paid kaart aangevraagd. De sim kaart is al binnen! Zijn abbo loopt nog tot begin september en daarna zijn wij officieel verlost. Inmiddels hebben wij ook een skype abonnement voor mobiele nummers in Nederland genomen, gewoon om uit te proberen. Vriend kan nu maandelijks 120 minuten naar mobiele nummers in Nederland bellen voor iets meer dan € 3,- per maand. Wij proberen het nu een maand uit en kijken daarna of het ons bevalt.

Dat betekend dat onze telefoonkosten vanaf september flink omlaag gaan. Wij betalen nu nog maandelijks ongeveer € 20,- maar vanaf september wordt dat ergens tussen de € 5,- en € 7,50 per maand. Ik verwacht een jaarlijkse besparing van zeker € 150,-. Dat is niet mis!

Ik ben benieuwd hoe vriend uit gaat komen met zijn skype abonnement, en hoe ik uit ga komen met mijn pre-paid kaart. Ik ben optimistisch, het bevalt mij prima zo!

7 opmerkingen:

 1. Mooi zeg, hopelijk bevalt het! Ik zou misschien ook nog wel iets goedkoper kunnen bellen, maar betaal het zakelijk (dus Belastingdienst betaalt wat mee) en dan zou ik mijn onbeperkte internetabonnement niet kunnen houden, dus wordt het ws uiteindelijk toch weer duurder. Ik houd het dus gewoon even bij wat ik heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Maia, wij hebben in het Emsland internet en telefoon via V*dafone en betalen 5 euro per maand extra voor bellen naar buitenland, dus zowel Nederland als andere EU landen zoveel je wilt.
  totale abonnementskosten 29,95 per maand.
  misschien is dat ook nog een optie ?

  groet Nicol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is intressant! Geld dat ook voor mobiele nummers? Want daar gaat het hier om.

   Verwijderen
  2. sorry, nee, enkel vaste nummers .
   groet, Nicol.

   Verwijderen
  3. Daar was ik al bang voor, onze aanbieder had ook zoiets. Dan blijft skype toch echt vele malen goedkoper :D

   Verwijderen
 3. Leuk voor je man dat je je vriend er nog bij gehouden hebt :-)
  Het is vast wennen ..... glimlach

  BeantwoordenVerwijderen