woensdag 24 september 2014

Drukte op het werk

Deze week is het lekker druk op het werk, en ik moet zeggen dat ik het wel leuk vind. Mijn directe collega is naar de beurs in Hannover en daardoor heb ik nu veel meer te doen, met als gevolg dat de dag echt voorbij vliegt.

Korte uitleg; wij zijn normaal met 4 vrouwen wij verdelen onderling vier taken op twee locaties. De taken zijn: postdienst, winkel, receptie en bezoekersruimtes, het is dus erg veelzijdig werk. De post is in het oude gebouw, de rest in het nieuwe. Meestal doen mijn twee collega’s die halve dagen werken de post, de een in de ochtend en de ander in de middag. De derde collega en ik draaien dan de receptie (inclusief telefoon), de winkel en de bezoekersruimtes. Nu mijn collega van de winkel weg is draai ik in mijn eentje de receptie en de bezoekersruimtes, de winkel is ondertussen twee weken dicht.

Dus dat betekent dat ik lekker veel mag oppakken, omdat ik alleen ben. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk goed leer om de dienst te draaien hier, omdat mijn collega voorheen al snel veel zelf oppakte.  De winkel is af en toe open (alleen voor speciale klanten) dus dat pak ik ook nog een beetje mee. En wat ik ook fijn vind is dat ik wat meer kan rondlopen en regelen, dat is wel mijn ding.

Een klein nadeel is dat ik wel wat vroeger moet beginnen, ongeveer drie kwartier tot een uurtje. Dat betekent een langere dag, omdat ik wel op Maarten moet wachten tot 5 uur (of half 6 meestal). Voor Maarten is dat natuurlijk ook zo, hij moet  ’s morgens wachten omdat hij te vroeg is. Ach, het is maar voor twee weken en dat is zo voorbij, hopelijk kan ik daarna wel deze taken blijven oppakken terwijl ik gewoon om 8 uur begin.

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat de dagen voorbij vliegen dat is namelijk iets positiefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je je wachttijd misschien voor iets gebruiken? Hoewel gewoon even mijmeren of muziek luisteren ook ontspannend kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op vrijdag doe ik altijd boodschappen, verder lees ik vaak of ik luister muziek. Het is op zich goed te doen.

   Verwijderen
 3. De tijd om te breien komt er ook weer aan :)
  Fijn dat wat meer je ei kwijt kan in je werk nu. Hopelijk merkt je baas dat ook, het kan geen kwaad om wat ambitie te laten zien natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zit voorlopig lekker op je plek daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zeg dat je nu meer ervaring kunt opdoen en meer verschillende dingen kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen