maandag 15 september 2014

Vooruitgang


Je zou het misschien dit zeggen, maar zo ziet vooruitgang er bij ons uit. Het is Maarten gelukt om achter de meterkast te komen! Het was veel en zwaar werk en vreselijk stoffig, maar hij heeft de muur in de kamer achter de meterkast open kunnen breken. Nu kunnen wij de kabel naar de zonnepanelen trekken.

Op de foto zit de achterkant van de meterkast links en de kabel naar de panelen moet bij die dikke kabel naar boven toe. Daar komt hij dan uit op de bovenverdieping in de hal en van daar uit kunnen wij hem makkelijk achter het schot langs naar de juiste kamer toe trekken. Super dus!

De muur die je hier zit zit in onze toekomstige slaapkamer, gelukkig moeten wij die nog doen. Wij laten dit gat wel beschikbaar voor eventuele toekomstige klussen, het plan is om een serviceluik te maken zodat wij er altijd makkelijk bij kunnen. Nog even en dan kunnen de panelen het dak op!

3 opmerkingen:

  1. Geweldig hoor, wat fijn dat jullie zoveel zelf kunnen! Is ook wel erg handig natuurlijk als er zoveel gebeuren moet. Anders is het niet te betalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig wat jullie allemaal zelf doen, en inderdaad is het extra makkelijk als jullie er zo weer bij kunnen voor ooit in de toekomst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De panelen zijn waarschijnlijk een energie-gevende gedachte bij dat zware werk.

    BeantwoordenVerwijderen