woensdag 29 oktober 2014

Van stilstaan naar hollen

Ging vorige week hier nog alles rustig aan wegens ziekte, deze week zitten wij weer in een stroomversnelling. Het is echt weer complete chaos. Maarten werkt deze week dagen van ongeveer 12 uren, arme man, en wij hebben elkaar amper een uur per dag gezien de laatste dagen.

Omdat hij zoveel werkt, probeer ik het huishouden op te pakken waardoor ik ook drukker ben. Net nu ik mij weer had voorgenomen om het sporten toch echt weer op te pakken. Maar ik ben de laatste dagen gewoon extra vroeg opgestaan zodat ik ook nog kan sporten, en daar ben ik best trots op.

Bij mij op het werk is het ook druk, druk, druk. Niks nieuws natuurlijk, behalve dan dat ik momenteel werk van 9 tot 5. Dit betekend dat ik af moet sluiten en dan moet wel alles gedaan zijn, dus ook ik ben meestal later.

Een klein voordeel voor mij is dat Maarten als hij overwerkt op eigen gelegenheid naar het werk gaat, en ik kan dus wat later van huis. Hier maak ik graag gebruik van want nu kan ik 's morgens al het avondeten voorbereiden en wat andere klusjes doen, het is toch een extra uurtje.

2 opmerkingen: