zondag 23 november 2014

Een geslaagde zaterdag!

Gisteren was Maarten zijn vader hier en wij hebben het enorm gezellig gehad, wij zagen elkaar rond de middag en hebben eerst bijgekletst met wat koffie en thee. Hij kwam met een tas voor cadeaus voor onze dieren, kippenvoer, luxe kattenvoer en kattensnoepjes heel leuk verzonnen! Hij weet volgens mij heel goed dat wij alles al hebben wat wij nodig hebben en komt toch altijd met hele leuke passende cadeaus (vorig jaar gaf hij ons een enorme collectie groentezaden).

Wat heel bijzonder was is dat wij een flink geldbedrag van heb hebben gekregen namelijk € 1.000,-. Hij gaf aan dat hij het zo leuk voor ons vind dat wij hier zo op onze plek zitten, en dat hij daar graag aan bijdraagt. Wij waren beide ontroerd en zeer dankbaar, het is een enorm gulle gift!

In de middag hebben wij een lekker warm uiensoepje met wat stokbroodjes gegeten en hij at 's avonds ook nog gezellig mee. Ik maakte een hartige taart met salade erbij, en voor de liefhebber een witbiertje erbij. Wat ik vooral fijn vond is dat wij lekker lang en rustig hebben kunnen bijpraten over alles. Het was een geslaagde dag!

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kadoos voor jullie beestjes. En wat super dat jullie zo'n groot bedrag hebben gekregen. En super dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk bedacht om dat te kopen. Hij zal ook wel weten dat jullie dat zelf nooit zouden kopen ook al kreeg je een klein beetje geld.
  1000 geef je veel bewuster uit aan huis oid. en niet aan luxe. Fijne (schoon)vader

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha,leuk! Ik zou zelf iets grappigs verzinnen rondom die duizend euro gift. Die gaat denk ik naar het huis, of de isolatie. Ik zou denk ik een lijst ophangen met "mede mogelijk gemaakt door .."en dan de naam van hen. Of een hoekje in de moestuin een naambordje geven. Nou ja, zou ik doen he.
  Vooral fijn dat jullie het gezellig hadden samen. Dát, is namelijk met geen geld te koop.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat jullie zo'n gezellige dag hadden!
  En wat leuk en lief dat je schoonvader allemaal cadeaus meebracht, zowel voor de dieren als voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat hij kado's meebracht waar je wat aan hebt , in dit geval voor de dieren . En wat lief dat hij jullie zo heeft verwend , fijn dat het zo gezellig was .Heerlijk nagenieten dus nog even .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's nog eens een schoonvader! Fijn, dat jullie zo'n aangenaam weekeinde gehad hebben.
  Prettige week, hartelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke dag, en wat een toffe schoonvader!

  BeantwoordenVerwijderen