maandag 19 augustus 2013

Wraak

Normaal ben ik heel lief, echt waar. Maar vannacht was ik wraakzuchtig.
Het ging eigenlijk al tijden goed, geen mug te bekennen binnen en heerlijk rustig slapen. Helaas was dat vannacht anders. Toen ik net lag te slapen hoorde ik ineens een hoog gezoem bij mijn oor. Shit, ik trok de deken over mij heen en viel weer in slaap.

Toen ik weer wakker werd van een steek in mijn hals bleek dat al de vierde te zijn. De andere drie zaten op de linkerkant van mijn gezicht en als gevolg daarvan was bijna de helft van mijn gezicht opgezwollen, rood en jeukerig. Ik had een flinke allergische reactie. Grrr, ik wilde gewoon slapen. Dus ik boos opgestaan naar de badkamer, anti muggenspul opgedaan en nestosyl op de bulten gesmeerd en snel terug mijn bed in.

Niet lang daarna hoor ik dat #!@%$ beest weer bij mijn oor zoemen, nu was ik echt boos. Ik heb het licht aangedaan en ben rechtop in bed gaan zitten. Met een zaklamp erbij ben ik de muren af gaan struinen. Ineens kwam hij voorbij... ik hield hem in de spotlight van de lantaarn en volgde hem tot hij ging zitten. Gelukkig had ik een notitieblok naast mijn bed liggen. Pats!

Wraak!!

Daarna ben ik weer gaan liggen. Eerst een beetje twijfelachtig, zou er nog een tweede zijn? Gelukkig bleek dat niet het geval en kon ik lekker slapen verder.

12 opmerkingen:

 1. Haha, ja dat is echt irritant zo'n zoemende mug als je wil slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al hij alleen zou zoemen zou ik het niet zo erg vinden. Maar ze steken ook zo naar. En ik probeer dan onder de dekens te blijven maar ik heb het zo warm, slapen gaat niet goed dan.

   Verwijderen
 2. 'n Terechte terechtstelling,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als er bij ons muggen in de slaapkamer zitten, druppel ik een paar drupjes lavendelolie op de kussensloop en ik heb wel de indruk dat die geur muggen op afstand houdt. De lavendelgeur moet je er dan wel bijnemen maar liever dat of mezelf inwrijven met antimuggenspul.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm dat is het proberen waard. Hoewel ik hier niet heel veel last heb van muggen, maar af en toe eentje.
   Lang leve de horren voor het raam!

   Verwijderen
 4. ik werd nooit gestoken door muggen iets waar mijn dochter die echt elke nacht verrot gestoken werd echt jaloers op was,maar dit jaar ben ook ik aan de beurt ,weliswaar niet zo erg als zij en niet met de allergische reacties waar zij altijd last van heeft, maar toch een vreemde gewaarwording en ben me aan het afvragen wat ik dit jaar anders doe en wat de reden is dat ik nu ook gestoken word ,zodat ik het volgend jaar misschien kan voorkomen en alhoewel ik ongedierte zoals spinnen , bijen en wespen altijd levend buiten probeer te krijgen , gaan vliegen en wespen er bij mij ook genadeloos aan, ik mep¨ze platter dan plat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Apart is dat he? Ik ben altijd de sigaar, en heb meestal ook behoorlijke allergische reacties. Een gewone muggensteek word bij mij een bult/plak van minimaal 2 bij 2 cm, soms zelfs groter. Ik vraag me ook af hoe dat nu komt dat de een dat zo heeft en de ander niet.

   Verwijderen
 5. Mij moeten ze ook altijd hebben. Ik heb 2 muggenbulten op mijn buik. Hoe ik daar aan kom is mij een raadsel. Volgens mij prikken ze door je kleding heen.

  Van veel dieren zie ik het nut in, maar van muggen echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien kruipt je T-shirt omhoog? Zo heb ik wel eens muggenbulten op mijn onderrug. Als ik in de tuin op mijn hurken heb gezeten dan kruipt mijn shirt omhoog.

   Ik weet ook niet wat het nut is van muggen, of dazen brr.

   Verwijderen
 6. Je hebt helaas een onschuldige mug vermoord. De dader is nog op vrije voeten. In de vermoorde mug zat zo te zien geen bloed, dus deze mug heeft jou niet gestoken. ;-) Overigens mogen van mij alle muggen dood hoor, onschuldig of niet.
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reden waarom je geen bloed ziet is omdat ik deze mug op een zachte ondergrond hebt doodgeslagen. Daarom is hij ook nog zo mooi in vorm. Ik ben sindsdien niet meer gestoken, dus volgens mij was het hem wel.

   Verwijderen